В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири. С

...
В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири. С
Коментари Харесай

Борисов представя младите в листите на ГЕРБ: В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири

В съпоставяне с вас Кирил и Асен са дърти вампири. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към младите лица в листите на партията, които бяха показани през днешния ден. Знаех, че сте по-умни, по-красиви, в този момент желая да видя, че сте и виновни, заръча им Борисов.
Имаме всесилен зложелател, откраднаха големи количества пари, ще ви търсят компромати, внимавайте, от през днешния ден сте виновни пред партията и обществото, сподели водачът на ГЕРБ.

" Хаос и безвластие, а ние, като младежи, би трябвало да оставим своя отпечатък на разцвет “, заяви председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев първоначално при представянето.
Георгиев се обърна към новите лица в листите с думите: " Ако на следващия ден станете депутати, то това няма да е привилегия, а голяма отговорност ".
" Горд съм с вас и с това, което реализира Младежката организация на ГЕРБ и съм признателен на господин Борисов, който видя всичко това ", сподели Георгиев.

" Всичко стартира с Бойко Рашков и неговите обвинявания за корупция в автомагистрала " Хемус ". Нищо няма една година след неговите изказвания. След това се появиха Петков и Василев, които обявиха, че ще строят по една автомагистрала на година докрая на мандата, няколко тунела. Много хора повярваха на тази измама. Да, мандатът е приключил прибързано, те даже не започнаха нито един план. Бившият транспортен министър Събев си разреши да обещае съответни неща на Русе - автомагистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав “, каза областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е част от листата на партията.
Рая Назарян, която е юрист от 10 години, взе думата и изясни в детайли по какъв начин от ГЕРБ ще създадат по този начин предстоящата правосъдна промяна.
Десислава Трифонова благодари на водача Бойко Борисов и на Георг Георгиев за шанса да бъде лидер на листата на ГЕРБ в Пловдив-област. Трифонова, която беше народен представител в 47-ото Народно заседание, благодари и на парламентарната група, че е била компактно зад нея в късия живот на оня парламент. 

" Голямата инфлация не е привнесена, не ги слушайте, като ви приказват. Тя е от предходното ръководство “, отсече Трифонова. 

" В последната година, каквото можеше да се случи по неверен метод, се случи по неверен метод ", заключи Десислава Трифонова и предизвести, че би трябвало да се чака страната ни да има занимателен стопански напредък. 

Мартин Харизанов, който е втори в листата за Враца, също благодари на Бойко Борисов за дадения късмет. " Огромни благодарности към всички вас, ние сме един тим, един екип. Не знам дали има друга младежка организация, която да е толкоз задружна. Аз съм бизнесмен, по обучение - лекар по стопанска система “, показа се той на младежкия партиен актив. 

След това изброи какво са създали трите държавни управления на Борисов за 12 години в региона на спорта.
" Станах кмет на 34 години, само че никой не ме предложения от младежката организация. Затова се причислявам към нея след 15-16 години ", стартира с смешка изказването си заместник-председателят на партията Томислав Дончев. 

Той съобщи, че младите са гаранцията на партията, че има последователност. Освен това мъдростта и дързостта били двете неща, които водят до положително ръководство. 

" Мъдрост без смелост е бездейна и не поражда никакъв резултат, а смелост без мъдрост, може да доведат до някоя нелепост “, продължи той.
" В тези мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте дружно с нас. Понеже е доста съвременно да се приказва за правосъдна промяна, ние сме дали, само че не чух нашите политически съперници да кажат е ли е тая правосъдна промяна по Рашковски, която не признава правосъдните решения. Е ли е правосъдна промяна, когато вицепремиер от националната телевизия заплашва всички вас с пет години затвор? Той какъв е? Съдия, прокурор...? Ние не имаме вяра на тези хора, че могат да създадат правосъдна промяна. За нас е промяна, когато индивидът не дефинира нищо, който и да седи от горната страна, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в идващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е самостоятелна правосъдна система, без значение от индивида “, сподели Бойко Борисов. 

" Видяхте, че не е доста ужасно. Разследваха, ревизираха и си отпътуваха. Ние, с сътрудниците от Изпълнителната комисия, оценихме го, сега, тук е една част, има на трето, водачи, които ги няма, през днешния ден с позволение отсъстват, имат мероприятия. Над 80 индивида имаме, като над 25 са на избираеми места, което е нашата признателност, че вие не се огънахте. Бяхте припознати като главен зложелател на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В съпоставяне с вас, те са едни дърти вампири. Виждате, че един Делян Добрев, който е набор на Асен Василев, не е тука, Дани Митов не е тука ", продължи той. 

" Властта, управническата, в партия ГЕРБ, тъй като аз съм я основал, не с цел да ме обслужбва, а с цел да пребъдва и след мен, стана една сплав, мисля, че го направихме добре, сред опита на дългогодишните партийци и младите, мисля, че бъдещето на ГЕРБ е обезпечено “, сподели Борисов. 

" Има ли разумен човек, който да има пари в фамилията и всяка седмица да тегли заеми, с цел да връща от заплатата си с високи лихви? “, разяснява още той. 

" Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат, взима нови и нови заеми, които ние да плащаме. Трънчани споделят:  “Три пъти го нарязвам и то все късо и късо “, съобщи още Бойко Борисов.
 
Източник: " Епицентър "
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР